Infomrate per Ilaqe nga Maqedonia ne Kosove

Pik se pari ju kerkoj falje pasi mundet mos me kon vendi i sakt per kete lloj posti.
Jam nga Ilirida dhe i diagnostifikuar me narkolepsi - pas pershkrimit te tretmaneve te ndryshme nga doktoret asnjera sdoli funksionale keshtu qe doktori me rekomandoje Modafinil por kjo e njejta nuk gjindet tek ne dhe nepermjet kusherinjeve ne diaspore (per fat) 1 her apo 2 ne vit me bijne Modafinil nga atje por sado qe po m’bijn nuk po mdalin per tan vitin dhe duhna me jetu gjys me terapi gjys pa. Pasi bona disa kerkime pash se tek ju ky i njejti barn gjindet me emrin “Expergo” (Prodhim i Kosoves) doja me dit disa informacione nqofse dikush nga ju ka informacione per barn te tille. Pasi qe Dardania eshte afer dhe do mundesha te furnizohem dhe mos jetoj gjys i mjekum e gjys pa.

-Sa eshte efikas Expergo nqofse e keni perdorur?

-A ka nevoj per pershkrim nga doktori? (Recept)

-A ka vlere pershkrimi/recepta e doktorit nga Maqedonia?

Ju pershendes.