Fero, Feja, dhe Fizarmonika

Ma shpjegon dot njeri se cfare do te thote Fero me ’muzika eshte e ndaluar ne islam’? Si qenka e ndaluar? Hoxha cfare ben dreke darke, e ne te gdhire a nuk kendon? A nuk degjojne muzike absolutisht muslimanet vec hoxhes? Po kur nderrojne kanalet ne televizor edhe u del Elrodi TV si ia bejne? S’e kuptoj.Ma shpjegon dot njeri se cfare do te thote Fero me ’muzika eshte e ndaluar ne islam’? Si qenka e ndaluar? Hoxha cfare ben dreke darke, e ne te gdhire a nuk kendon? A nuk degjojne muzike absolutisht muslimanet vec hoxhes? Po kur nderrojne kanalet ne televizor edhe u del Elrodi TV si ia bejne? S’e kuptoj.public