Dua te informohem

Cilat jane kanalet, emisionet dhe analistet me te besuar e te afte persa i perket temave qe kan lidhje me Kosovën? Në Shqipëri vec Euronews i besoj si kanal fhe Andi Bushati, Adi Krastes i besoj per asnje anshmeri