Disa paragrafe nga gazetari qe plasi skandalin kunder Klan Kosovo* & company

Ne cdo medium ne perendim ftohet gazetari qe i zbulon skandalet ne studio ne intervista dhe debate.

Ne Kosove mediat - qe jane pjese e bizneseve te nje grusht krimineleve - nuk e ftojne gazetarin qe i zbuloj keto, dhe nuk hulumtojne kush eshte pronari i vertete te Klan Kosovo*.Ne cdo medium ne perendim ftohet gazetari qe i zbulon skandalet ne studio ne intervista dhe debate.

Ne Kosove mediat - qe jane pjese e bizneseve te nje grusht krimineleve - nuk e ftojne gazetarin qe i zbuloj keto, dhe nuk hulumtojne kush eshte pronari i vertete te Klan Kosovo*.public