Deputetët që votuan per themelimin e Gjykatës Speciale?

Nuk ishin vetëm deputetët e Vetëvendosjes që votuan kundër projektligjit për vazhdimin e mandatit të EULEX-it dhe themelimit të Gjykatës Speciale.

Atyre i’u bashkëngjitën edhe disa deputet të partive që u deklaruan pro këtij projektligji.

Më poshtë mund të shihni transkriptin e Kuvendit të Kosovës i cili tregon se si votuan sot deputetët për ratifikimin e marrëveshjes për EULEX-in dhe Gjykatën Speciale:

PDK Jakup Krasniqi, Abstenim
PDK Shaip Muja,PDK, Po
PDK Azem Syla,PDK, Po
PDK Elmi Recica,PDK, Po
PDK Latif Gashi,PDK, Po
PDK Bekim Haxhiu,PDK, Po
PDK Zenun Pajaziti,PDK, Po
PDK Behar Selimi,PDK, Po
PDK Fadil Demaku,PDK, Jo
PDK Haxhi Shala,PDK, Jo
PDK Adem Grabovci,PDK, Po
PDK Fatmir Xhelili,PDK, Po
PDK Halit Krasniqi,PDK, Po
PDK Rame Vataj,PDK, Jo
PDK Ramiz Ladrovci,PDK, Po
PDK Flora Brovina,PDK,Po
PDK Sala Berisha-Shala,PDK, Po
PDK Blerta Deliu-Kodra,PDK, Po
PDK Justina Pula,PDK, Po
PDK Lumnije Morina,PDK, Jo
PDK Salihe Mustafa,PDK, Po
PDK Xhevahire Izmaku,PDK, Po
PDK Ganimete Musliu,PDK, Jo
PDK Safete Hadergjonaj,PDK, Po
LDK Sabri Hamiti,LDK, Po
LDK Ismet Beqiri,LDK, Po
LDK Arben Gashi,LDK, Po
LDK Kimete Bytyqi,LDK, Po
LDK Hatim Baxhaku,LDK, Po
LDK Naser Osmani,LDK, Po
LDK Anton Quni,LDK, Po
LDK Hashim Deshishku,LDK, Po
LDK Eqrem Kryeziu,LDK, Po
LDK Bahri Thaqi,LDK, Po
LDK Ali Sadriu,LDK, Po
LDK Skender Hyseni,LDK, Po
LDK Vjosa Osmani,LDK, Po
LDK Armend Zemaj,LDK, Po
LDK Xhavit Uka,LDK, Po
LDK Haki Demolli,LDK, Po
LDK Salih Morina,LDK, Po
LDK Nazane Breca,LDK, Po
LDK Sadri Ferati,LDK, Po
LDK Rita Hajzeraj-Beqaj,LDK, Po
LDK Teuta Sahatqija,LDK, Po
LDK Lirije Kajtazi,LDK, Po
LDK Lutfi Zharku,LDK, Po
LDK Hykmete Bajrami,LDK, Po
LDK Xhafer Tahiri,LDK, Po
LDK Aferdita Berisha-Shaqiri,LDK, Po
LDK Vjollca Krasniqi,LDK, Po
VV Albin Kurti,VV,Jo
VV Glauk Konjufca,VV, Jo
VV Rexhep Selimi,VV, Jo
VV Afrim Hoti,VV, Jo
VV Faton Topalli,VV, Jo
VV Albana Fetoshi,VV, Jo
Pa GP Agim Kuleta,LB, Jo
VV Visar Ymeri,VV, Jo
VV Afrim Kasolli,VV, Jo
LDK Alma Lama,LDK, Po
Pa GP Aurora Bakalli,LB, Jo
VV Albana Gashi,VV, Jo
VV Albulena Haxhiu,VV, Jo
AAK Daut Haradinaj,AAK, Jo
AAK Donika Kadaj-Bujupi,AAK, Po
AAK Blerim Shala,AAK, Po
AAK Ramiz Kelmendi,AAK, Po
AAK Ahmet Isufi,AAK, Jo
AAK Ardian Gjini,AAK, Po
AAK Burim Ramadani,AAK, Po
AAK Kymete Bajraktari,AAK, Po
AAK Time Kadrijaj,AAK, Jo
AAK Teuta Haxhiu,AAK, Po
LDK Muhamet Mustafa,LDK, Po
Pa GP Emin Gerbeshi, Jo
KKR Myzejene Selmani,AKR, Po
KKR Sevdije Lama,AKR, Po
SLS Petar Miletic,SLS, Po
Pa GP Goran Marinkovic, Po
SLS Jelena Bontic,SLS, Po
SLS Jasmina Zivkovic,SLS, Po
Pa GP Biserka Kostic, Po
Pa GP Vesna Mikic, Po
SLS Sasa Milosavljevic,SLS, Po
Pa GP Vesimir Savic, Po
Pa GP Rada Trajkovic,JSL, Po
KDTP Enis Kervan, Po
KDTP Mufera Sinik, Po
VAKAT Rasim Demiri, Po
VAKAT Duda Balje, Po
Pa GP Sasa Djokic, Po
KKR Danush Ademi,PDAK, Po
Pa GP Etem Arifi, Po
KKR Emilija Redzepi,NDS, Po
Pa GP Hamza Balje, Po
AAK Xhevdet Neziraj,IRDK, Po
SLS Murselj Haljilji,GIG, Po
PREBK Allbert Kinolli, Po
PDK Hydajet Hyseni,PDK, Jo
AAK Nijazi Idrizi,AAK,Abstenim
PDK Nait Hasani,PDK, Jo
PDK Arsim Bajrami,PDK, Po
PDK Berat Buzhala,PDK, Po
PDK Kurtan Kajtazi,PDK, Po
PDK Valbona Dibra,PDK, Po
KKR Gezim Kelmendi,AKR, Po
KKR Suzan Novoberdaliu,AKR, Po
Pa GP Boban Todorovic, Po
AAK Bali Muharremaj,AAK, Po
KDTP Fikrim Damka, Po
Pa GP Milivoje Stojanovic, Po
KKR Jeton Svirca,AKR, Po