Daut Pasha Hammam

Prsh, sot e vizitova shkupin edhe mra rruga ka hamami i daut pashes, m‘interesoj biografia e tij e nuk po gjej shum info ne internet, a ka najkush naj gojdhene per to se m‘interesojn shum historit per shqiptart qe kan qen me detyra t‘nalta ne kohen e perandoris osmane (si dhe egjiptit)
Flm.