Cka mendoni ju per hisen dhe femrat? A duhet ta kerkojne? Pse, pse jo? Cka me ba me ata kryeneç qe assesi nuk dojne me ja jap çikave te drejten e vete, a ja vlen me u shty neper gjykatat e dobeta te KS per kete drejte?

Kosova ka ligje per kete, jam e vetedishme, por mos te harrojme qe zbatimi i ligjit ne KS nuk asht edhe qysh ish duft me kan, edhe ka tjere qe manipulojne me prona duke ja u ndrru emnin e prones etj. A ja vlen per nje grua, me e qu neper gjykata k’si rasta? Mendimi juaj?Kosova ka ligje per kete, jam e vetedishme, por mos te harrojme qe zbatimi i ligjit ne KS nuk asht edhe qysh ish duft me kan, edhe ka tjere qe manipulojne me prona duke ja u ndrru emnin e prones etj. A ja vlen per nje grua, me e qu neper gjykata k’si rasta? Mendimi juaj?public