Çka eshte Free Roaming me Shqipëri?

Përshëndetje për gjithë,

imazh

Desha të ju pyes për këtë Roaming Free me Shqipëri nëse dikush nga ju është në Shqipëri, apo është duke e shfrytëzuar.

Dmth a është funksional, dhe për të funksionalizu a keni konfiguru shtesë naj send në mobile!?

Cmimin nese pranon thirrje eshte falas, ndrersa nese ti e bene thirrjen 16 cent. Perndyshe sa i perket internetit ende vlejn pakot e vjetra te cilat e kishin ende cmimin e njetet. Kjo vlen per IPKO

Pakot skane lidhje me cmime. Cmimet i ki si ne Kosove te minutave, sms e internetit (dmth cdo 100KB). Edhe me tthirre dikush nuk harxhon pare.

Pakot i bojne qysh tdojne operatoret. Me dashte i shtijne ato shtete, me dashte ta bon vec ne Prishtine tbon pako, me dashte sbon pako hiq :slight_smile: