Cili është aksesori me shtrenjtë në botë?

Ora është aksesori që gjithmonë është pjesë e jona. Të gjithë duan që të kenë më të mirën, si nga dizajni, forma apo marka të cilës ajo i përket. Në foto janë paraqitur orat më të bukur dhe më të shtrenjta në botë;

  • Chopard 201 Carat është ora më e shtrenjtë në botë. Ajo është e përbërë nga Kompania Zvicerane dhe përbehet ngadiamante 12 karat, diamanteroze 15 karat, diamante te bardhe 11 karat dhe diamante te verdhe 163 karat dhe çmimi i saj është 25.000.000 $

  • Cartier Secret; Orë e bërë nga ari i bardhë 18 karat i kromuar me rodium, e mbuluar 3010diamante të prerë dhe kushton 2.750.000$.

  • Patek Philippe 1953 Modeli Universal Heures 2523 ora më e preferuar në komunitetin e njerëzve të pasur. Ajo është e përbërë nga ari i verdhe 18 karat, përmban një fushe polikromi dhe smalti që i ngjan kontinentit te Amerikës së Veriut dhe kushton 2.900.000 $.

  • Piaget Emperador Temple; është i përbërë nga diamant i shtrenjte ajo kushton 3.300.000 $.

  • Patek Philippe 1928 Single Button Chronograph; Çmimi: është i përbërë prej ari të pastër të bardhë 18 karat. Ajo është prodhuar në kohën e rrëzimit te tregut të aksioneve në vitin 1928, dhe shitet me çmimin 3.600.000 $.

  • Patek Philippe Platinum Ëorld Time; është prodhuar nga numri një në botë i kompanive prodhuese te orëve Patek Philippe në vitin 1939 kundrejt çmimit prej 4.030.000 $.

  • Louis Moinet Meteoris; fusha e saj përbëhet nga asteroid, meteorit dhe meteorit i lashtë që nuk janë në dispozicion në tokë, dhe shitet më vlerën e 4.600.000 $.

  • Hublot Diamond përmban 1200 diamante te cilat janë 140 karat në peshë. Ora Hublot Diamond eshte e përbërë prej ari te bardhe 18 karat dhe çmimi i saj ësshtë 5 million $.

  • Patek Philippe 1527 përbëhet prej ari te verdhe 18 karat dhe fushe argjendi pa shkëlqim. Çmimi i kësaj ore është 5.600.000 $.

  • Patek Philippe Super Complication është ora më e komplikuar në botë, ajo është e përbërë nga ari 18 karat me çmim prej 11.000.000 $