Cilët janë disa nga mobilshops më të besueshëm në Kosovë?

Desha me ble një Iphone 13 pro ose 14 pro dhe s’po di se ku muj me ble që nuk është fallc, apo çka po di unë çfarë mangësi tjera mujnë me pasë.

Këto Mobileshops a janë të besueshëm?
Mobi Ari Qafa dhe Mana mobile shop