Cilat aplikacione (lokale) i keni te instaluara ne telefon?

Pershendetje

​

Cilat aplikacione qe lehtesojne jeten, jane te dobishme apo thjeshte fun i keni ne ios/android?

Sidomos aplikacione lokale, qe jane te dobishme ne Kosove (pershembull si Trafiku Urban - qe te lejon te percjellesh ne kohe reale autobusat urban ne Prishtine, dhe rrugen qe ata pershkojne)

Apo edhe aplikacione tjera internacionale, por qe ia vlen me i instaluPershendetje

​

Cilat aplikacione qe lehtesojne jeten, jane te dobishme apo thjeshte fun i keni ne ios/android?

Sidomos aplikacione lokale, qe jane te dobishme ne Kosove (pershembull si Trafiku Urban - qe te lejon te percjellesh ne kohe reale autobusat urban ne Prishtine, dhe rrugen qe ata pershkojne)

Apo edhe aplikacione tjera internacionale, por qe ia vlen me i instalupublic