Çfare do prisnit ju nga ushtaret e KFOR?

Kto jan ne bot tjeter mor vlla, kta kan urdher me nejt aty dhe nuk dojn t’ja dine per sigurine e njerzveKto jan ne bot tjeter mor vlla, kta kan urdher me nejt aty dhe nuk dojn t’ja dine per sigurine e njerzvepublic