Business Start-Ups

Sot kom fol me nje shok qe jeton ne kosov dhe e veta qa po I merr mendja per me qel ni biznes qe osht ne zvicer kogja i perfolon. Edhe e veta pse nkosov nuk dhez Uber ose getir (munesh me porosit Produkte te supermarketit dhe ta bin ne shpi- ni paqet cigare ta bin te shpija :heart_eyes:)

Aj ma kthej : Qfar Uber kur i ki nkosov taxat Mercedes mat tri me rrym. Edhe qe lun qmimi shum nkosov.

Qka po jav merr mendja juve?

Pse nuk ja vlen me ja nis nje biznesit ne kosov me investime te mdhaja?Sot kom fol me nje shok qe jeton ne kosov dhe e veta qa po I merr mendja per me qel ni biznes qe osht ne zvicer kogja i perfolon. Edhe e veta pse nkosov nuk dhez Uber ose getir (munesh me porosit Produkte te supermarketit dhe ta bin ne shpi- ni paqet cigare ta bin te shpija :heart_eyes:)

Aj ma kthej : Qfar Uber kur i ki nkosov taxat Mercedes mat tri me rrym. Edhe qe lun qmimi shum nkosov.

Qka po jav merr mendja juve?

Pse nuk ja vlen me ja nis nje biznesit ne kosov me investime te mdhaja?public