Bllokuar në Francë pa para

Jam nga tirana por sapo kam fluturuar per ne France. Nuk kam para dhe nuk kam ku të qëndroj, a ka ndonjë zonë shqiptare të Parisit që mund të më lejojë të qëndroj? Jam nga tirana por sapo kam fluturuar per ne France. Nuk kam para dhe nuk kam ku të qëndroj, a ka ndonjë zonë shqiptare të Parisit që mund të më lejojë të qëndroj?public