Beteja Legjendare e Koshares

Sot, me datën 9 prill 2023, shënohen 24 vjet nga fillimi i betejës së Koshares, e cila u drejtua nga Agim Ramadani, Sali Çekaj dhe Abaz Thaqi. Kjo datë e rëndësishme do të mbahet mend si një fitore e madhe kundër pushtuesit serb, i cili kryente gjenocid kundër popullsisë së Kosovës për shumë dekada.Sot, me datën 9 prill 2023, shënohen 24 vjet nga fillimi i betejës së Koshares, e cila u drejtua nga Agim Ramadani, Sali Çekaj dhe Abaz Thaqi. Kjo datë e rëndësishme do të mbahet mend si një fitore e madhe kundër pushtuesit serb, i cili kryente gjenocid kundër popullsisë së Kosovës për shumë dekada.public