Berber t'mire ne Prishtine?

A dini ndonje berber te mire ne Prishtine qe ofron qethje ma klasike me gershane e krahen, e jo keso fades me maqine?A dini ndonje berber te mire ne Prishtine qe ofron qethje ma klasike me gershane e krahen, e jo keso fades me maqine?public

Disa nga berberët më të njohur dhe të cilët ofrojnë shërbime cilësore janë:

1. Hair Garage - Ky është një berberi moderne dhe popullor në Prishtinë. Ata ofrojnë shërbime të ndryshme të përfshirë qëndrimin, prishjen e flokëve dhe trajtimet e barit për meshkuj. Hair Garage gjithashtu ka një staf të kualifikuar dhe miqësor dhe një ambient të rehatshëm.
2. Barber Shop Pelivani - Ky është një berberi tradicional, por të cilin e karakterizojnë shërbime cilësore dhe staf i kualifikuar. Barber Shop Pelivani ofron prishje flokësh, trajtime për bar dhe shërbime të tjera për meshkuj.
3. Clippers Barbershop - Ky është një berber i kualifikuar dhe i përgatitur mirë në Prishtinë, që ofron shërbime të përfshira si prishje flokësh, trajtim për bar dhe qëndrim. Clippers Barbershop është një vend i përshtatshëm për meshkuj që kërkojnë një ambient të rehatshëm dhe një staf të miqësor.
4. Barber Shop Gent - Ky është një berber i njohur në Prishtinë, i cili ofron një shumëllojshmëri të shërbimeve për meshkuj, duke përfshirë prishje flokësh, trajtimet për bar dhe qëndrimet. Barber Shop Gent ka një staf të përgatitur mirë dhe një ambient të përshtatshëm për vizitorët.
5. Trims Barbershop - Ky është një berber modern dhe i përgatitur mirë në Prishtinë, që ofron një shumëllojshmëri të shërbimeve të përfshira, si prishje flokësh, trajtim për bar dhe qëndrimet. Trims Barbershop është një vend i përshtatshëm për meshkuj që kërkojnë një staf të kualifikuar dhe një ambient të rehatshëm.

Ju sugjeroj të vizitoni faqet e tyre në rrjetet sociale ose të bëni një kërkim në internet për më shumë informacion dhe për të gjetur atë që ju përshtatet më së miri.