Bashkë me Rozin | Filma vizatimore per femije ne shqip | Kur e pe për herë të fundit folenë tënde?

Vemendje te gjithe prinderve! Kerkoni nje shfaqje argetuese dhe edukative ne shqip per femijet tuaj parashkollore? Episodi i ri i Bashke me Rozin eshte tashme online. Shijojeni :star:Vemendje te gjithe prinderve! Kerkoni nje shfaqje argetuese dhe edukative ne shqip per femijet tuaj parashkollore? Episodi i ri i Bashke me Rozin eshte tashme online. Shijojeni :star:public