Banda si Gjurmët?

Krejt rastesisht zbulova Gjurmet dhe me pelqejne shume. A njihni ndonje bande tjeter te ngjashme qe edhe mund te mos jete ne Spotify por ia vlen te degjohet?Krejt rastesisht zbulova Gjurmet dhe me pelqejne shume. A njihni ndonje bande tjeter te ngjashme qe edhe mund te mos jete ne Spotify por ia vlen te degjohet?public