Apliko për Lotarine e GreenCard 2021 Falas

Aplikimet per lotarine Amerikane DV-2023 hapen me daten 6 Tetor 2021 deri me daten 9 Nentor 2021 me kohe standarde EDT.

I vetmi link zyrtar per aplikim ne lotarine Amerikane per Green Card eshte: https://dvprogram.state.gov FALAS PER TE GJITHE.

Ne fakt edhe nese shkon permes agjencioneve ata te faturojne ty dhe ketu aplikojne ne emer tond Falas.

Vetem informatat bazike kerkohen per aplikim, sikurse

  • Emri
  • Mbriemri
  • Data Lindjes
  • Adresa Juaj
  • Statusi Martesor
  • Nese keni femije duhet ti deklaroni
  • Fotografia standarde sikurse per vize 600x600

Fotografia mund te behet edhe me telefon mobil por keni kudes prapavija duhet te jete e bardhe dhe mundohuni qe te shihen dy veshet (Lidhni floket e gjata mrapa).

Kujdes : Te gjitha aplikacionet do te gjenerojne nje numer unik te cilin duhet ta ruani se paku deri ne 20 Shtatore 2022 .

Kujdes 2: Ju duhet te shikoni rezultatin e lotarise, ambasada nuk iu njofton ne rast se jeni fitues potencial.

Ne kallxoni nese keni pyetje per detale tjera me poshte dhe une do te kthej pergjigje.

Suksese