AliExpress ne Kosove?

A ka porosite dikush koheve te fundit ne Ali Express, dhe a ju eshte vonu porosia shume?

Zaknoisht kom porosite me adrese te Kosoves por e zgjedhsha aty Albania. Heren e fundit e kom porosite permes Sllovenise dhe po vjen porosia me shpejte.

Me 3 qershor e kam porosite dhe me 4 korrik me ka ardhe porosia ne shtepi.
Provo me Slloveni, mos u lodhni hiç me Albania.