Albanians from 🇦🇱

Smuj mu kan e vetmja qe e dalloj ket gja.
As nuk pershkruhet sa ofendus dhe qfar superiority complex kan shqiptart e shqipnis, gjdo moment qe gjejn mundohen me perbuz tkosoves po ke n’interent/njet reale/ n’televizor. Nqofse asht dikush prej shqipnis nket sub kam ni pytje pse e keni veten kaq nqef kur 1000 hapa mbrapa europes jeni e luni sikur shqipnia avsht nvendin e njejt si gjermania/suedia. Me askand nuk zihi kshtu perveq me kosoven qe 15 vjet paravsi ka, tregoni mir per logjiken qe keniSmuj mu kan e vetmja qe e dalloj ket gja.
As nuk pershkruhet sa ofendus dhe qfar superiority complex kan shqiptart e shqipnis, gjdo moment qe gjejn mundohen me perbuz tkosoves po ke n’interent/njet reale/ n’televizor. Nqofse asht dikush prej shqipnis nket sub kam ni pytje pse e keni veten kaq nqef kur 1000 hapa mbrapa europes jeni e luni sikur shqipnia avsht nvendin e njejt si gjermania/suedia. Me askand nuk zihi kshtu perveq me kosoven qe 15 vjet paravsi ka, tregoni mir per logjiken qe kenipublic