Affordable quality clothes Prishtina

Pershendetje, po ka shumë dyqane n’Prishtinë, prandaj doja me dëgju mendimin e juv. Po kërkoj dyqane n’Prishtinë që kan tesha me cilësi t‘mir dhe me çmim normal.

Cilat dyqne i preferoni ju?Pershendetje, po ka shumë dyqane n’Prishtinë, prandaj doja me dëgju mendimin e juv. Po kërkoj dyqane n’Prishtinë që kan tesha me cilësi t‘mir dhe me çmim normal.

Cilat dyqne i preferoni ju?public