A mendoni qe shqiptaret e Ks kane fuqi te dobet argumentuese?

Koheve te fundit, sidomos pas ketyre mos-pajtimeve midis qeverise se Kosoves dhe partnereve perendimore,rrjedhimisht ka pasur edhe shume pakenaqesi nga qytetaret tone te cilet ate mllefin e tyre e kan shprehur permes komenteve te ndryshme, sidomos ne rrjetet sociale.

Por lind pyetja, sa argument kane pasur ata ne ato qindra mijera komente te tyre ? Kete nuk e di sigurt pasi qe nuk kam bere ndonje studim te detajuar apo dicka te perafert, por nga te gjitha ato komente qe kam lexuar shumica prej tyre kane qene banale dhe ofenduese drejtuar personave dhe faqeve te ndryshme,zakonisht te te huajve qe kane pozita politike qe lidhen me Kosoven sidomos.

Pas cdo postimi te ketyre figurave politike apo edhe ambasadave, komentet me te shumta kundrejt tyre ishin “f*ck you, shame on you”, etj etj. Sa mendoni qe keto komente na ndihmojne neve kur une sinqerisht besoj se jemi ne te drejten tone dhe kemi shume pika te vlefshme qe do e arsyetonin ate mendim tonin. Mos harroni se keto komente lexohen, shembull e kemi gazetarin famekeq (mendimi im) B.B. i cili ato komente i postoi ne twitter disa here duke thene se shikoni se populli yne po behet anti amerikan, kur ne fakt eshte krejt e kunderta dhe ato nuk jane gje tjeter pos nje mllef i momentit, te shprehura ne menyre jo te hijshme dhe jo-argumentuese.

Do te kisha pas deshire ti shoh edhe mendimet tuaja, faleminderit!Koheve te fundit, sidomos pas ketyre mos-pajtimeve midis qeverise se Kosoves dhe partnereve perendimore,rrjedhimisht ka pasur edhe shume pakenaqesi nga qytetaret tone te cilet ate mllefin e tyre e kan shprehur permes komenteve te ndryshme, sidomos ne rrjetet sociale.

Por lind pyetja, sa argument kane pasur ata ne ato qindra mijera komente te tyre ? Kete nuk e di sigurt pasi qe nuk kam bere ndonje studim te detajuar apo dicka te perafert, por nga te gjitha ato komente qe kam lexuar shumica prej tyre kane qene banale dhe ofenduese drejtuar personave dhe faqeve te ndryshme,zakonisht te te huajve qe kane pozita politike qe lidhen me Kosoven sidomos.

Pas cdo postimi te ketyre figurave politike apo edhe ambasadave, komentet me te shumta kundrejt tyre ishin “f*ck you, shame on you”, etj etj. Sa mendoni qe keto komente na ndihmojne neve kur une sinqerisht besoj se jemi ne te drejten tone dhe kemi shume pika te vlefshme qe do e arsyetonin ate mendim tonin. Mos harroni se keto komente lexohen, shembull e kemi gazetarin famekeq (mendimi im) B.B. i cili ato komente i postoi ne twitter disa here duke thene se shikoni se populli yne po behet anti amerikan, kur ne fakt eshte krejt e kunderta dhe ato nuk jane gje tjeter pos nje mllef i momentit, te shprehura ne menyre jo te hijshme dhe jo-argumentuese.

Do te kisha pas deshire ti shoh edhe mendimet tuaja, faleminderit!public