Pershendetje!! Besoj qe e keni vrejt shumica qe na si popull Europian qe edhe nga dukja shihet qe sjemi te lindjes se mesme kemi shpesh fatkeqsi ne mbiemer ku psh ka njerz me mbiemrin: Islami, Mehmeti, Mahmuti, Avdullahu, Bajrami, Hyseni, Bajraku etj etj qe jan dmth me nje fjal emra te huazum prej pushtuesve tan. Jo qe kam dicka kunder fese islame por jam kunder asimilimit te emrave shqip. Njesoj vlen edhe per emra krishter ne Kosove/Shqipri qe vendosin emra te krishter qe sjan Shqip por qe sidomos per mbiemra per mendimin tim dihet me u bo ni ndryshim komplet per shqiptarizim te mbiemrave.Pershendetje!! Besoj qe e keni vrejt shumica qe na si popull Europian qe edhe nga dukja shihet qe sjemi te lindjes se mesme kemi shpesh fatkeqsi ne mbiemer ku psh ka njerz me mbiemrin: Islami, Mehmeti, Mahmuti, Avdullahu, Bajrami, Hyseni, Bajraku etj etj qe jan dmth me nje fjal emra te huazum prej pushtuesve tan. Jo qe kam dicka kunder fese islame por jam kunder asimilimit te emrave shqip. Njesoj vlen edhe per emra krishter ne Kosove/Shqipri qe vendosin emra te krishter qe sjan Shqip por qe sidomos per mbiemra per mendimin tim dihet me u bo ni ndryshim komplet per shqiptarizim te mbiemrave.public