Telefona dhe Tableta


Androdi iPhone
Tema Përgjigjet Aktiviteti
Rreth kategorisë Telefona dhe Tableta 1 Maj 13, 2018
Hyrja e telefonit ne Amerike? 1 Shkurt 11, 2020
Hyrja e telefonit ne Angli? 1 Shkurt 11, 2020
Qysh me dite a kam fitu shperblimin ne vala 900? 1 Maj 13, 2018
Qysh me dite numrin te ne z-mobile? 1 Maj 18, 2018
Qysh me instalu Emoji ne Iphone? 1 Maj 13, 2018