Teknologji


Rrjeta Internet
Tema Përgjigjet Aktiviteti
Rreth kategorisë Teknologji 1 Qershor 1, 2018
Ja se ç’do të ndodhë me Inteligjencën Artificiale në vitin 2019 1 Tetor 9, 2019
Valët Terahertz mund të shtyjnë 5G në 6G 1 Tetor 8, 2019
Gjermania do fitojë 6.6 miliardë euro nga frekuencat 5G 1 Tetor 8, 2019
Samsung do të prodhojë procesorin Snapdragon 865 1 Tetor 8, 2019
Teknologjia e fundit: Pajisja që iu mundëson komunikimin në 40 gjuhë të huaja 1 Tetor 7, 2019
Samsungu prezanton pajisjet ultra-buxhetore Chromebook 4 dhe Chromebook 4+ 1 Tetor 7, 2019
Bash skript per te shtuar te gjithe rangun e IPv6 1 Tetor 6, 2019
Qeset e palstikës së shpejti mund të fuqizojnë telefonin tuaj me bateri 1 Tetor 6, 2019
Qysh me gjet password wireless? 1 Nëntor 13, 2018
Ju lutem subsribe tek kanali im 5 Maj 30, 2018