Shendet


Sport Corona Virus 1. Çfarë është koronavirusi? Koronaviruset janë familja e viruseve të cilat shkaktojnë sëmundje nga një rrufë e lehtë deri në sëmundje më të rënda si Sindroma Respiratore e Lindjes së Mesme (Middle East Respiratory Syndrome MERS) dhe Sindroma e Rëndë Respiratore Akute (Severe Acute Respiratory Syndrome SARS). Higjienë
Tema Përgjigjet Shikimet Aktiviteti
0 347 Maj 13, 2018
0 462 Qershor 23, 2020
0 386 Qershor 23, 2020
0 143 Qershor 8, 2020
0 80 Maj 30, 2020
0 360 Maj 25, 2020
0 287 Maj 25, 2020
0 191 Maj 18, 2020
0 243 Maj 18, 2020
0 426 Prill 13, 2020
0 612 Prill 21, 2020
0 180 Prill 17, 2020
0 1052 Maj 17, 2018
0 348 Prill 20, 2020
0 352 Prill 17, 2020
1 315 Prill 14, 2020
0 220 Prill 14, 2020
1 210 Prill 14, 2020
0 174 Prill 14, 2020
0 92 Prill 13, 2020
0 92 Prill 13, 2020
0 110 Prill 13, 2020
0 191 Prill 13, 2020
0 205 Janar 6, 2020
0 338 Tetor 12, 2019
0 269 Tetor 12, 2019
0 346 Tetor 10, 2019
0 325 Tetor 9, 2019
0 243 Tetor 9, 2019
0 284 Tetor 9, 2019