Shendet


Sport Corona Virus 1. Çfarë është koronavirusi? Koronaviruset janë familja e viruseve të cilat shkaktojnë sëmundje nga një rrufë e lehtë deri në sëmundje më të rënda si Sindroma Respiratore e Lindjes së Mesme (Middle East Respiratory Syndrome MERS) dhe Sindroma e Rëndë Respiratore Akute (Severe Acute Respiratory Syndrome SARS). Higjienë
Tema Përgjigjet Shikimet Aktiviteti
1 274 Maj 13, 2018
1 164 Qershor 23, 2020
1 95 Qershor 23, 2020
1 19 Qershor 8, 2020
1 21 Maj 30, 2020
1 187 Maj 25, 2020
1 106 Maj 25, 2020
1 115 Maj 18, 2020
1 121 Maj 18, 2020
1 248 Prill 13, 2020
1 479 Prill 21, 2020
1 106 Prill 17, 2020
1 834 Maj 17, 2018
1 245 Prill 20, 2020
1 234 Prill 17, 2020
2 203 Prill 14, 2020
1 117 Prill 14, 2020
2 114 Prill 14, 2020
1 114 Prill 14, 2020
1 41 Prill 13, 2020
1 49 Prill 13, 2020
1 60 Prill 13, 2020
1 143 Prill 13, 2020
1 114 Janar 6, 2020
1 247 Tetor 12, 2019
1 200 Tetor 12, 2019
1 241 Tetor 10, 2019
1 264 Tetor 9, 2019
1 168 Tetor 9, 2019
1 182 Tetor 9, 2019